Servicii deblocari usi Bucuresti si Ilfov

Blocarea unei usi, reprezinta in cele mai multe cazuri o situatie de urgenta, care necesita o interventie profesionala. Pentru eliminarea stresului cauzat de o astfel de situatie, precum si pentru limitarea eventualelor pagube, societatea noastra ofera serviciul de deblocari usi in regim de urgenta, 24 ore pe zi, 7 zile din 7, in Bucuresti si Ilfov.

apel

Deblocarea se va efectua fara a se deteriora in nici un fel usa, in cel mai nefericit caz fiind necesara inlocuirea cilindrului (butucului) incuietorii.
Solicitantii vor trebui sa faca dovada legala a detinerii spatiului.

Oferim de asemenea servicii de reparatie/inlocuire de broaste, yale, balamale, multiplicari chei, solutii integrate de securitate.

Tehnicienii nostri intervin pentru deblocarile usilor metalice folosind scule specifice si fara deterioarea usilor. In cazul in care deblocarea necesita inlocuirea butucului, aceasta operatiune va fi facuta in cadrul aceleiasi vizite, contra cost.
Lacatusii nostri se deplaseaza in toate sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 si 6 din Bucuresti si in Ilfov; sunt angajati permanenti ai firmei noastre putandu-va garanta astfel ca lucrarea va fi de calitate si se va executa in deplina siguranta.
Tehnicienii nostri sunt specializati va pot ajuta pentru urmatoarele tipuri de lucrari:
o Deblocari usi metalice sau de termopan
o Deblocari usi cu butuc cu chei cu amprenta sau clasice
o Deblocari usi ce se deschid cu chei tip fluture
o Deblocari usi de interior
o Deblocari ferestre de termopan
o Reparatii usi Bucuresti si Ilfov


Lacatusul nostru se va ocupa, odata cu deblocarea usilor, si de inlocuirea butucului daca este cazul sau modificarea broastelor pentru a folosi in continuare alte chei.

Deblocari usi metalice sector 1

Ne deplasam in toate cartierele sectorului 1 din Bucuresti pentru deblocarea usilor metalice a caselor, apartamentelor ori a birourilor: Aviatorilor, Aviatiei, Baneasa, Bucurestii Noi, Damaroaia, Domenii, Dorobanti, Gara de Nord, Grivita, Victoriei, Floreasca, Pajura, Pipera, Primaverii, Romana.

Deblocari Usi in sectorul 2

De asemenea, echipa noastra ajunge rapid in cartierele sectorul 2 al Capitalei pentru deblocari usi metalice, in cazul pierderii cheii sau a blocarii usii: Colentina, Iancului, Mosilor, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa, Floreasca.

Deblocari usi metalice sector 3

Apelati cu incredere la lacatusii din Bucuresti ai firmei noastre pentru a debloca usile metalice de acces in locuinta sau birou, in oricare cartier al sectorului 3: Balta Alba, Centrul Civic, Dristor, Dudesti, Lipscani, Muncii, Titan, Unirii, Vitan, Timpuri Noi

Ne deplasam in tot Bucurestiul, indiferent de sector, precum si in judetul Ilfov. Ne puteti telefona non stop pentru urgente.

apel