Reparatii usi Bucuresti si Ilfov

Aveti nevoie de un specialist pentru efectuarea unei reparatii a usii casei dumneavoastre, in Bucuresti si Ilfov? Firma noastra are cei mai buni lacatusi profesionisti, dovada sunt clientii multumiti dupa ce au apelat la serviciile noastre de lacatuserie, oferite non stop, pentru urgente.

Avem experienta in serviciile de reparatii usi, indiferent de materialul din care sunt fabricate ori de amplasarea lor: usi interior/ usi si porti de exterior, usi metalice, usi termopan, usi din lemn, usi mdf, usi PVC, usi celulare, usi HDF, usi din lemn masiv, usi furniruite, usi blindate/ din otel, usi antiefractie, usi antifoc, usi sticla.

reparatii usi non stop

Lacatusii nostri asigura reparatia si montajul pieselor si componentelor unei usi precum: prag, sisteme de inchidere, canat, silduri, manere, toc, balamale, bolturi de siguranta, butuc, clanta etc. In situatia in care piesa nu poate fi reparata, ea va fi inlocuita de specialistii nostri, contra cost, dupa ce clientul isi va da acordul.

Cazuri frecvente cand usa se strica si trebuie reparata

Ploaie, ger, tentative de spargere a usii de catre hoti… Usa de intrare a unei case este expusa continuu vremii nefavorabile, dar si unor posibile atacuri externe. Daunele usii nu vor fi la inceput foarte vizibile, se dezvolta treptat, modificand rezistenta si frumusetea usii principale. Fiecare element trebuie sa fie verificat in mod regulat, mai ales mecanismul de inchidere si deschidere.

    reparatie usa bucuresti si ilfov urgent

Dumneavoastra ce veti alege: sa asteptati ca usa sa se strice complet si, posibil, sa fie nevoie sa o inlocuiti cu una noua, sau veti face la timp reparatiile si intretinerile necesare pentru a mentina usa functionala pentru foarte multi ani? Lacatusii nostri se deplaseaza in toate sectoarele din Bucuresti si in localitatile din judetul Ilfov, ii puteti chema pentru a efectua reparatia usii, de fiecare data cand observati probleme.