Firma specializata in montarea, deblocarea si reparatia usilor

Firma noastra este specializata in montarea, deblocarea si reparatia usilor metalice si a tuturor sistemelor de inchidere mecanica, revizuirea si inlocuirea sistemelor de inchidere pentru usi din lemn, metal, termopan, incluzand toate mecanismele de inchidere, de la cele ieftine si obisnuite pana la cele profesionale folosite in constructia caselor de bani si a seifurilor de valori. Suntem o echipa de lacatusi profesionisti, din Bucuresti si Ilfov, cu o vasta experienta in domeniu. Dispunem de toate echipamentele necesare si personal calificat pentru a va asigura serviciile solicitate la cel mai bun raport calitate pret, non stop pentru urgente de lacatuserie.

lacatus deblocari usi bucuresti si ilfov

Problemele ridicate de sistemele de inchidere, pot fi dintre cele mai neplacute, daca nu beneficiati de serviciile unui lacatus mecanic specializat in deblocarea usilor metalice. Apeland la noi, echipa noastra de lacatusi profesionisti va vor rezolva problemele in cel mai scurt timp posibil.
Deblocarile sau reparatiila usilor se vor realiza fara a deteriora usa, in cel mai rau caz va fi necesara schimbarea butucului sau a cilindrului care va fi asigurat contra cost de catre societatea noastra. Toate piesele oferite de catre societatea noastra beneficiaza de servicii de garantie si postgarantie.
Pretul unei deblocari usi difera foarte mult in functie de complexitatea si durata interventiei. Firma noastra ofera cele mai ieftine preturi pentru deblocari usi.

Specialisti in deblocarile tuturor tipurilor de usi

La deblocarea unei usi vom solicita sa se faca dovada legala a detinerii spatiului. Suntem specializati in deblocarile tuturor tipurilor de usi: usi de interior, usi de exterior, montaj usi metalice, usi termopan, usi lemn, usi mdf, usi PVC, usi metal, usi celulare, usi HDF, usi lemn masiv, usi furniruite, usi blindate, usi antiefractie, usi antifoc, usi de exterior, usi glisante, usi sticla etc. Asiguram montajul tuturor accesoriilor ce insotesc usile: canat, silduri, manere, toc, balamale, bolturi de siguranta, prag, sisteme de inchidere. Accesoriile pot fi achizitionate odata cu usa sau pot fi furnizate de catre societatea noastra contra cost. Firma noastra asigura deblocari alte tuturor sistemelor de inchidere existente pe piata: deblocari broaste usi, cilindri butuci usi, garnituri, yale, incuietori usi. Lucram cu cele mai consacrate marci in domeniul sistemelor de inchidere si feronerie usi.

Deblocari usi Mottura, deblocari usi Cis, deblocari usi Urbis, deblocari usi Maco, deblocari usi Abus, deblocari usi Mul-T-Lock, deblocari usi Yale,, deblocari usi blindate, deblocari usi chinezesti Best Imperial, deblocari usi Beyler, deblocari usi Kale, deblocari usi ITO, usa lemn, usa metalica, usa termopan.
Deblocam usi in Bucuresti si Ilfov. Problemele ridicate de sistemele de inchidere pot fi dintre cele mai neplacute, daca nu beneficiati de serviciile unui LACATUS MECANIC pentru reparatii ale usilor si deblocari.